top of page
ZZZZZ

PO JU KËRKOJMË!?

A jeni gati për aventurën Gjermani, Austri apo Zvicër? A jeni plotësisht i motivuar, a e bëni vërtet mirë punën tuaj dhe a jeni gati për një sfidë të re profesionale në një vend të ri për të mësuar edhe gjuhën e tij të folur dhe të shkruar? Atëherë mezi presim të marrim aplikimin tuaj! Këtu mund të gjeni sektorë të ndryshëm në të cilët ne, si Agjencia e Personelit të Turbinës, i vendosim punëtorët polakë dhe fushat profesionale që kërkojmë!

Montues (m/f/d)

 • Ju keni një diplomë teknike ose kualifikim profesional si montues

 • Ju jeni praktikuar në montimin profesional të pajisjeve të dyqaneve dhe mund të provoni përvojën tuaj

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Kërkohet montues, kërkohen montues pune, montues dyqani, montues kuzhine, montues dyqani me pakicë, montues dyqani

montage-montagehelfer_ladenbauer_ladenbauhelfer_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalv

infermieret

 • Ju keni përfunduar trajnimin si specialist infermiere, infermiere e regjistruar ose infermiere e regjistruar (m/f/d)

 • Ata tregojnë një nivel të lartë përgjegjësie dhe aftësi sociale

 • Jeni elastik dhe punoni në mënyrë të pavarur dhe të orientuar drejt zgjidhjeve

 • Ju jeni një lojtar i besueshëm dhe një ekip

 • E dëshirueshme: Keni patentë shofer të kategorisë B

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Infermiere nga Polonia, Infermiere nga Polonia, Infermiere, Infermiere, Infermiere polake, Infermiere nga Polonia, Asistente infermiere, Asistente infermiere

krankenschwester_krankenpflegerin_krankenpflege_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalv

Infermiere geriatrike (m/f/d)

 • Ju keni përfunduar trajnimin në kujdesin geriatrik (infermiere e certifikuar geriatrike)

 • Ju keni njohuri shumë të mira të infermierisë dhe trajtimit

 • Ata tregojnë një nivel të lartë përgjegjësie dhe aftësi sociale

 • Ju jeni të interesuar për kujdesin spitalor ose gjysmë-spitalor për njerëzit e të gjitha niveleve të kujdesit

 • Jeni elastik, punoni në mënyrë të pavarur dhe jeni të orientuar drejt zgjidhjeve

 • Ju jeni një lojtar i besueshëm dhe një ekip

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • E dëshirueshme: Keni patentë shofer të kategorisë B

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Agjencia Polonia kujdesi geriatrik, infermierja geriatrike e kërkuar nga Polonia, shpenzimet e kujdesit geriatrik nga Polonia, kostot e kujdesit geriatrik, kujdesi geriatrik nga Polonia 24 orë, kujdesi geriatrik Polonia, infermierja 24 orë, asistent i kujdesit geriatrik

altenpflegerin-deutschland-altenpflegehelfer-altenpflege-gesucht_kosovo_deutschsprachig_in

Punonjësi i magazinës / ndihmësi i logjistikës (m/f/d)

 • Idealisht, disa vite përvojë profesionale në sektorin e logjistikës

 • Leje drejtimi me pirun ose licencë për kamionçinë dhe përvojë ideale drejtimi

 • Rezistencë fizike, aftësi për të punuar në grup, nivel i lartë i përkushtimit

 • Gatishmëri për të punuar me turne (24/7)

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Keni njohuri të mira të gjermanishtes

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Nëpunës magazine, ndihmës logjistik, punëtor magazine, në kërkim, vende të lira pune, punë

lagerarbeiter-logistiker-hilfsarbeiter-lagerhelfer_kosovo_deutschsprachig_interworx_person

Staf shërbimi për gastronomi, hoteleri
Zinxhirët e ushqimit të shpejtë (m/f/d)

 • E dëshirueshme eksperiencë pune

 • Njohuri të gastronomisë

 • Punë e orientuar drejt shërbimit, fleksibilitet dhe aftësi organizative

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Kameriere, kameriere, ndihmës kuzhine, kamariere nga Polonia, punonjës polakë hotelesh, kuzhinierë, ndihmës kuzhine, staf gastronomie nga Polonia, staf i gastronomisë polake, punë në gastronomi

fast-food-restaurant_personal_kueche_service_interworx_personalvermittlung.jpeg

Shofer kamioni / shofer profesionist (m/f/d)

 • Miqësia në marrëdhëniet me klientët dhe pamja e mirëmbajtur

 • mundësisht me eksperiencë

 • Ata kënaqen me punën fizike dhe punojnë me zell

 • Ju keni një leje drejtimi të kategorisë C ose C(E).

 • Ju pëlqen të jeni në kontakt personal me klientët

 • Jeni të besueshëm dhe kënaqeni duke punuar në një ekip

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Shofer kamioni nga Polonia, shofer nga Polonia, agjenci shoferi Polonia, shofer profesionist Polonia, shofer kamioni nga Polonia në kërkim të punës, shofer kamioni i kërkuar, oferta pune, shofer kamioni polak, kërkim shofer kamioni

lieferserice-lieferdienst-express-fahrer-spedition-lkw-gesucht_kosovo_deutschsprachig_inte

Infermiere 24 orëshe (m/f/d)

 • Ju keni përfunduar trajnimin si specialist infermiere ose infermiere e regjistruar (m/f/d)

 • Ata tregojnë një nivel të lartë përgjegjësie dhe aftësi sociale

 • Jeni elastik dhe punoni në mënyrë të pavarur dhe të orientuar drejt zgjidhjeve

 • Ju jeni një lojtar i besueshëm dhe një ekip

 • E dëshirueshme: Keni patentë shofer të kategorisë B

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Kujdesi 24 orësh Polonia, kujdesi nga ndërmjetësimi i Polonisë, agjencia për personelin infermieror nga Polonia, infermierët nga Polonia, kujdesi infermieror nga Polonia, personeli infermieror ndërmjetësimi në Poloni, kujdesi 24 Poloni, personeli infermieror Kostot e Polonisë, kujdesi në shtëpi për të moshuarit Polonia, infermieria në shtëpi

24-stunden-pflege-pflegekraft-seniorenpflege-seniorenbetreuung-krankenschwester-deutschlan

Ndihmës ndërtimi (m/f/d)

 • Trajnim artizanal

 • Kënaquni duke punuar në mënyrë të pavarur

 • Gatishmëri për punë dhe ndjenjë përgjegjësie

 • Gatishmëri për t'u njohur me teknikat e reja manuale përmes kurseve

 • Ndoshta një patentë shoferi e vlefshme e kategorisë B

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Punëtorët e ndërtimit nga Polonia, vendosja e punëtorëve polakë të ndërtimit, punëtorët polakë të ndërtimit, agjencia për punonjës nga Polonia, kërkohen punëtorë ndërtimi, punëtorë ndërtimi, muratorë, prodhues dritaresh, marangozë, marangozë, ndërtues rrugësh, bravandreqës

bauarbeiter_bauhelfer-hilfsarbeiter-allrounder_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalve

Stafi i pastrimit (m/f/d)

 • Përvoja e mëparshme në pastrim është avantazh

 • kënaquni me punën fizike

 • Besueshmëri, mënyrë e kujdesshme dhe e ndërgjegjshme e punës

 • Jeni të gatshëm të punoni jashtë vendit

 • Ata presin një kontratë pune me kushte të mira dhe jashtë orarit të paguar

 • Ju flisni gjermanisht të paktën në nivelin B2

 • Nuk flet gjermanisht? Nuk ka problem! Për profesionistë si ju, ne ofrojmë kurse gjuhësore!

 

Staf pastrimi, pastruese per amvisëri private, kerkohet pastruese, pastruese hoteli, shoqëruese dhomash, pastruese nga Polonia, pastruese polake, ndihmë shtëpiake polake, ndihmë shtëpiake, pastruese hoteli

putzkraft_zimmermaedchen_putzfrau_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalvermittlung.jpe
bottom of page