top of page

Unë jam drejtor menaxhues i një kompanie të porosive me postë në Gjermaninë jugore pranë Shtutgartit dhe tashmë kam qenë në gjendje të gjej disa punonjës të logjistikës nëpërmjet Turbine.pl. Të gjithë punonjësit ishin gjithmonë shumë të motivuar dhe të besueshëm, gjë që është shumë e rëndësishme për ne, pasi duhet të shënojmë numra të caktuar çdo ditë. Ne, si kompani, atëherë marrim edhe kostot për shkollën e gjuhës deri në B2 për punonjës veçanërisht të mirë.  Si përfundim, mund të them se bashkëpunimi me Turbine Personalagentur ka qenë gjithmonë shumë i mirë.

Fabian Sommer

bottom of page