top of page

Ne do t'ju ndihmojmë në kërkimin tuaj për punonjësit polakë për kompaninë tuaj

Ne flasim gjermanisht, anglisht, shqip

Auschecken eines Holzpaneels
Glücklicher Patient

MONTUES  (M/F/D)

Gjejmë personel të kualifikuar nga fusha teknike.

Stafi i mirë teknik është i vështirë për t'u gjetur në Gjermani sepse industrisë i mungojnë të rinjtë e përshtatshëm prej vitesh. Shumë biznese artizanale tashmë nuk janë në gjendje të plotësojnë vendet e lira të punës dhe mund të zbatojnë shpejt porositë. Nëse jeni duke kërkuar për një punonjës për kompaninë tuaj dhe nuk keni pasur sukses deri më tani, ne jemi në krahun tuaj  i lumtur në anën. Ne marrim përsipër për ju kërkimin e një punëtori në fushën teknike nga Evropa Lindore. Ne ju ofrojmë specialistë të përshtatshëm si dhe asistentë.

INFERMIER  (M/F/D)

Ne gjejmë staf mjekësor për ju

Situata në Gjermani po bëhet gjithnjë e më kritike, veçanërisht në fushën e kujdesit shëndetësor dhe kujdesit geriatrik. Shumë institucione, por edhe familje kërkojnë infermierë polake. "Infermierja polake" është bërë sinonim i kujdesit për të moshuarit në shtëpi nga kujdestarët nga Evropa Lindore. Stafi polak infermieror zakonisht ka shumë përvojë, gatuan mirë dhe shijon gatimin dhe është veçanërisht i ngrohtë, i kujdesshëm dhe i besueshëm. Qytetarët e moshuar kënaqen dhe vlerësojnë trajtimin me ta.


Në fushën mjekësore, agjencia jonë e rekrutimit ofron personel të kualifikuar dhe jo të kualifikuar. Rekrutimi i profesionistëve të kujdesit shëndetësor mund të zgjasë 8-16 javë. Vendosja e personelit pa njohuri specialistike zgjat maksimumi 7 ditë.

LKWs
Das Badezimmer putzen

SHOFER KAMIONI  (M/F/D)

Rekrutimi i shoferëve të kamionëve: shoferë profesionistë - profesionistë, të shpejtë dhe të pakomplikuar

Keni një kompani për të cilën keni nevojë urgjente për shofer kamioni dhe shoferë profesionistë të cilët mund të drejtojnë mallrat tuaja shpejt dhe me siguri nëpër Gjermani dhe vende të tjera evropiane? TURBINE.pl, agjencia juaj për shoferë profesionistë në distanca të gjata nga Gjermania dhe Evropa Lindore, është kontakti për një vendosje të suksesshme për shoferët në distanca të gjata dhe stafin kompetent të logjistikës. Mos ngurroni të na kontaktoni dhe le t'ju mbështesë agjencia jonë e rekrutimit për shoferë kamionësh.

PERSONA TË PASTRIMIT  (M/F/D)

Stafi i shërbimit të rekrutimit: staf për gastronomi, evente dhe festime

Po bëhet gjithnjë e më e vështirë për kompanitë dhe individët privatë që të organizojnë një pastrues të besueshëm dhe të motivuar. Prandaj, si një shërbim vendosjeje për specialistët kosovar, ne jemi gjithashtu të përfshirë në këtë fushë dhe mund t'ju ofrojmë staf të motivuar dhe besnik pastrimi për shtëpinë tuaj private si dhe për kompaninë tuaj.

Waitress
Bestandsaufnahme im Lager

PUNONJËS TË SHËRBIMIT GASTRONOMI, ZINXHIRËT E USHQIMIT TË SHPEJTË & INDUSTRI HOTELORE (M/F/D)

Stafi i shërbimit të rekrutimit: staf për gastronomi, evente dhe festime

Jeni në kërkim të personelit kompetent të shërbimit që mund t'ju ofrojë mbështetje në industrinë e ushqimit të shpejtë, gastronomi, katering, shërbim, në evente, në një panair tregtar ose në një fushë tjetër të industrisë së hotelerisë? Apo keni punë për të plotësuar, për të cilat keni nevojë për kamerierë, banakierë ose staf shërbimi dhe staf kuzhine? Agjencia jonë e rekrutimit do t'ju ndihmojë të gjeni personel shërbimi për çdo zonë. Agjencia jonë ka një grup të madh staf specialistësh, në të cilin sigurisht është punonjësi i duhur për zonën tuaj. Mos ngurroni të na kontaktoni dhe na lini t'ju lëmë përshtypje me shërbimin tonë dhe zgjedhjen e duhur të personelit për ngjarjet tuaja.

TRAJTUESE magazine  (M/F/D)

Ne marrim përsipër kërkimin për të kualifikuar  punëtorët e magazinës për ju.

Jeni duke kërkuar për punëtorë magazine nga Evropa Lindore? Atëherë ne jemi personi juaj i kontaktit. Ne jemi punonjës të magazinës së agjencisë së rekrutimit dhe ofrojmë staf të kualifikuar dhe të besueshëm.

Mauerwerk Installation Services

NDIHMËS TË NDËRTIMIT  (M/F/D)

Rekrutimi për industrinë e ndërtimit: zejtarë, bojaxhi, punëtorë ndërtimi dhe shumë më tepër.

Zejtarët e mirë tani janë të vështirë për t'u gjetur në Gjermani, sepse industrisë i mungojnë të rinjtë e përshtatshëm prej vitesh. Shumë biznese artizanale tashmë nuk janë në gjendje të plotësojnë vendet e lira të punës dhe mund të zbatojnë shpejt porositë. Nëse jeni duke kërkuar për një punonjës për biznesin tuaj artizanal dhe nuk keni pasur sukses deri më tani, ne do t'ju ndihmojmë me kënaqësi. Ne marrim përsipër për ju  kërkimi i një mjeshtri në Evropën Lindore. Ne ju ofrojmë specialistë të përshtatshëm si dhe asistentë.

Ju mund të punësoni zejtarët që ne ndërmjetësojmë për periudha të ndryshme kohore në kompaninë tuaj. Për të siguruar që ne të gjejmë personelin e duhur për ju, ne ju kërkojmë, si rekrutuesi juaj, të përdorni përshkrimin tonë të punës për të na treguar saktësisht se ku kërkoni dhe çfarë kushtesh ofroni. Në më pak se një javë, ne mund të ofrojmë personelin që ju nevojitet nga tregtia.

bottom of page