top of page
vermittlung-von-arbeitskraeften-deutschland_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalvermi

JEMI AGJENSIA JUAJ E PERSONELIT GJERMANISHT FOLËS PËR PUNONËTORËT E KUALFIKUAR NGA KOSOVA

Shërbimi i rekrutimit në Kosovë: Po kërkoni punonjës të kualifikuar nga Kosova? Atëherë lini një takim me ne për një këshillim falas. Ne ofrojmë punëtorë nga Kosova për industri të ndryshme. Shpejtë dhe me sukses.

Duke punuar në Gjermani - si agjenci punësimi me reputacion, ne u mundësojmë punëtorëve të huaj që nuk janë rezidentë në Gjermani të hyjnë në tregun gjerman të punës. Nëpërmjet vendosjes sonë të drejtpërdrejtë dhe kurseve të përshtatshme të gjermanishtes, ne sigurojmë një fillim optimal.

AGJENSIA E PERSONELIT NGA KOSOVA

Grupet tona profesionale në një vështrim

Infermiere, ndihmës infermiere, infermiere geriatrike, kujdestare, ndihmës infermiere geriatrike, montues dyqani, montues kuzhine, montues dyqani me pakicë, magazinier, ndihmës logjistik, punëtor magazine, punëtor ndërtimi, murator, montues dritaresh, zdrukthëtar, ndërtues rrugësh, bravandreqës, staf pastrimi, pastruese për amvisëri private, pastrues hoteli, kujdestare dhomash, ndihmës shtëpie, kamarier, kamariere, ndihmëse kuzhine,
Punonjës hotelesh, kuzhinierë, ndihmës kuzhine, staf gastronomie, personel shërbimi, arkëtarë dhe ndihmës kuzhine për zinxhirët e ushqimit të shpejtë, dhe shoferë kamionësh, shoferë profesionistë.

krankenschwester_krankenpflegerin_krankenpflege_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalv

INFERMIERET DHE KUJDESTARËT

Ne ju ofrojmë punonjës të kualifikuar nga Kosova në fushën e mjekësisë, si infermierë, asistentë infermiere etj. Jo vetëm për shkak të vaksinimit të detyrueshëm, këtu ka një mungesë të madhe të stafit, veçanërisht në klinikat dhe spitalet gjermane, ne e kemi parë zhvillimin e mungesës së stafit për shumë vite me shqetësim . Për këtë arsye, ne e kemi vendosur fokusin tonë në vendosjen e stafit të kualifikuar infermieror nga Kosova dhe mund të ofrojmë zgjidhje të personalizuara për ju.

Infermier/e kosovar për kompanitë gjermane - ne jemi të lumtur t'ju mbështesim. 

KUJDESI 24 ORËSH

Personi që ka nevojë për përkujdes mund të qëndrojë në mjedisin e shtëpisë pa çuar në një barrë të madhe për kujdestarët e familjes. Prandaj, një mjedis i përshtatshëm jetese është një kërkesë bazë për këtë lloj kujdesi. Kështu, për “kujdesin 24-orësh” vlejnë disa kushte që sigurojnë kënaqësinë e të gjitha palëve.

24h-pflege-pflegekraft-seniorenpflege-altenpflegerin-seniorenbetreuung-247-tag-und-nacht_k
altenpflegerin-deutschland-altenpflegehelfer-altenpflege-gesucht_kosovo_deutschsprachig_in

KUJDESI PËR TË MOSHURA

Kur prindërit ose gjyshërit plaken dhe nuk mund të përballojnë më jetën e përditshme në mënyrë të pavarur, shumë të afërm pyesin veten se si mund të organizojnë ndihmë dhe mbështetjen. Njerëzit që kanë nevojë për kujdes kryesisht duan të qëndrojnë në mjedisin e tyre të njohur.
Në Gjermani, shumë familje zgjedhin përkujdesjen në shtëpi nga kujdestarë nga jashtë, siç janë të ashtuquajturit kujdestarë shqiptar.

NDIHMËS LOGJISTIK

INTERWORX  ju ofron punëtorë të magazinës, mbledhës porosish, specialistë të logjistikës  dhe shumë punëtorë të tjerë nga Kosova. Përvoja na ka treguar se të gjitha kompanitë, veçanërisht në fushën e tregtisë elektronike / porosive me postë, kanë mundur të zhvillohen shumë mirë me punonjësit kosovar të magazinës, pasi punonjësit kosovar janë të jashtëzakonshëm për sa i përket angazhimit në punë dhe motivimit. Një kompani e madhe e porosive me postë madje ka zënë 70% të stafit të magazinës së saj me punonjës nga Kosova.

Lagerarbeiter-lagerhelfer-logistikhelfer-hilfsarbeiter-lager-logistik-gesucht-deutschland_
bauarbeiter-gesucht-bauhelfer-hilfskraft-maurer-fensterbauer-dachdecker-hilfsarbeiter-deut

NDIHMËS TË NDËRTIMIT

Gjermania ndërton dhe ndërton dhe ndërton dhe pothuajse çdo kompani gjermane e ndërtimit është në kërkim të dëshpëruar për punëtorë të mirë ndërtimi në mënyrë që numri i madh i porosive të mund të shërbehet. Muratorë, ndërtues dritaresh, çatiqarë, zdrukthtar etj.  Kërkohen si ndihmës ashtu edhe specialistë dhe tregu është shumë konkurrues. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë me këtë...

SHOFER KAMIONI

Drejtuesit tanë përzgjidhen sipas kritereve të caktuara, në mënyrë që të kemi një grup shoferësh profesionistë të kualifikuar dhe të besueshëm, të cilët njohin zanatin e tyre dhe flasin mjaftueshëm gjermanisht. Ju përfitoni nga kjo, pasi merrni nga ne staf të trajnuar mirë, i cili kryen urdhrat tuaja të punës për kënaqësinë tuaj.

lkw-fahrer-trucker-lastwagenfahrer_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalvermittlung.jp
reinigungskraft_putzfrau_gebaeudereiniger_kosovo_interworx_personalvermittlung.jpeg

PERSONA TË PASTRIMIT

INTERWORKX ju ofron pastrues ndërtesash, pastrues dritaresh, zonja pastruese dhe shërbyese nga Kosova. Që prej Covid-it, nevoja për punëtorë në segmentin e pastrimit jo vetëm që është rritur ndjeshëm në industrinë e hotelerisë dhe në mjedisin higjienik spitalor, por edhe në pastrimin e ndërtesave tregtare, kërkesat e reja të higjienës sociale kanë bërë që stafi i pastrimit të kryejë shumë detyra. , në mënyrë që edhe këtu, veçanërisht në Gjermani, Austri dhe Zvicër të kenë nevojë të madhe për rekrutim. Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë të gjeni stafin e duhur.

SHERBIM PER GASTRONOMI, INDUSTRI HOTELORE DHE
RRJETI I FAST FOOD

Këtu do të gjeni kuzhinierë, kamerierë, pjatalarëse dhe shumë më tepër për industrinë tuaj të hoteleve apo mikpritjes. Që nga viti 2020, shumë punëtorë që kanë punuar në furnizim ushqimi,në rrjet të ushqimit të shpejtë apo në industrinë e hotelerisë janë larguar nga mjedisi i tyre i mëparshëm dhe janë rikualifikuar ose orientuar në fusha të tjera profesionale. Si rezultat, një eksod ekstrem nga industria u zhvillua në Gjermani dhe Austri, ku mund dhe duhet të supozohet se shumë nga ish-punonjësit nuk do të jenë më të disponueshëm në të ardhmen. Nëse kompania juaj preket gjithashtu, ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në kërkimin e stafit të ri.

gastro-service-hotellerie-kellner-kellnerin_kosovo_deutschsprachig_interworx_personalvermi

JU LUTEM NA KONTAKTONI. JEMI TË LUMTUR T'JU NDIHMOJMË TË GJENI PERSONEL PËR KOMPANINË TUAJ.

INTERWORX agjensia e rekrutimit

Pjesë e Intergym Germany Group

Rruga: Ulrich - Gminder - Strasse 8
72654 Neckartenzlingen

Drejtor Menaxhues: Kreshnik Mehmetaj

+497127924274

INTERWORX - Nëse jeni duke kërkuar për një rekrutues gjermanishtfolës dhe me reputacion për punonjës të rinj nga Kosova për kompaninë tuaj, atëherë keni ardhur në vendin e duhur me grupin e kompanive "INTERGYM  Germany group"dhe do të gjeni shpejt staf të ri nga Kosova përmes agjensisë sonë të kualifikuar të rekrutimit. Ne jemi të specializuar në vendosjen e drejtpërdrejtë të punëtorëve të huaj në Gjermani, Austri dhe Zvicër dhe ndërmjetësojmë kundër komisionit.

 

Nëse keni nevojë për punëtorë nga Kosova, është mirë të na kontaktoni sot dhe ne do të bëjmë gjithçka që mundemi për t'ju gjetur staf të ri nga Kosova. Fokusi ynë është në sektorët: Infermieria, kujdesi geriatrik, kujdesi 24 orë, stafi i pastrimit, stafi i hoteleve dhe hotelierisë, stafi i restoranteve të ushqimit të shpejtë, shoferët e kamionëve, punëtorët e magazinës dhe logjistikës, ndërtimi në përgjithësi dhe montuesit për montimin dhe montimin e dyqaneve. Po kerkoni punonjës të rinjë nga Kosova - INTERWORX do t'ju gjejë!

bottom of page